VICE SEP

Trenutačno mi i Kvarner 2010 imamo istoga člana uprave!

Srijeda, 27. srpnja 2022. 21:31 Napisao  I. V.

Trenutačno mi i Kvarner 2010 imamo istoga člana uprave i dopredsjednika, ali naravno da ovime završava uloga Adria Oila u našoj upravi, kaže predsjednik KK-a Škrljevo

Vice Sep
Vice Sep

Adria Oil više nije generalni sponzor KK-a Škrljevo!

Do raskida suradnje došlo je na neuobičajeni način nakon što je vlasnik tvrtke Adria Oil, Željko Mandarić, postao dopredsjednik Kvarnera 2010.

- Iz medija smo saznali da je naš član uprave postao dopredsjednikom Kvarnera 2010. Razumijemo da svatko sa svojim kapitalom može činiti što hoće, podržati koga hoće i tu nema spora, drago nam je da novac ostaje u sportu. Voljeli bismo da nam se netko javio iz Adria Oila i obavijestio nas o promjenama. Suradnja je postojala, znali smo da neće biti vječna i u pet minuta razgovora moglo nas se obavijestiti da znamo na čemu smo kako bismo stigli reagirati i presložiti kockice. Trenutačno mi i Kvarner 2010 imamo istoga člana uprave i dopredsjednika, ali naravno da ovime završava uloga Adria Oila u našoj upravi, kaže predsjednik KK-a Škrljevo Vice Sep.

Regionalni premijerligaš ostaje stabilan klub:

- Četiri smo sezone nosili ime Adria Oila, suradnja je bila uspješna na obostrano zadovoljstvo. Sve OK, Adria Oil ide svojim, a Košarkaški klub Škrljevo svojim putem, te se ovim putem zahvaljujemo svima u Adria Oilu na suradnji i želimo im sve najbolje. KK Škrljevo je premijerligaš koji se dokazao radom i stabilnošću, pred nama je osma sezona u HT Premijer ligi, te smo već počeli razgovarati potencijalnim sponzorom koji će stati iza kluba i dati podršku kako bismo spremni dočekali početak nove sezone u HT Premijer ligi i Alpe Adria Cupu, poručuje Sep.