PRVO POJAČANJE

Noa Svoboda u AO Škrljevo, došao mladi reprezentativac

Nedjelja, 26. lipnja 2022. 12:38 Napisao/la  SC

Josip Barnjak još uvijek nije službeno pronašao novi klub, Toni Jelenković karijeru izvjesno nastavlja u Njemačkoj

Noa Svoboda
Noa Svoboda

KK Škrljevo objavio je sljedeću vijest:

Noa Svoboda prvo pojačanje!

U redove zelenih za sljedeće tri godine pristupio je jedan od najperspektivnijih mladih igrača, dosadašnji playmaker Hermes Analitice – Noa Svoboda!

Noa je rođen u Križevcima 2003.godine, prošao je sve omladinske kategorije Cibone, te je bio član U-15, U-17 i U-18 reprezentacije! Noa je trenutačno na pripremama U-20 reprezentacije Hrvatske koja se priprema za Euro u Crnoj Gori ovoga ljeta. Protekle sezone imao je zapažene utakmice u Prvoj ligi, a prosječno je postizao 14p uz 4.7ast. i 4.5 skoka.

- Nou pratimo već duže vrijeme, planirali smo ga dovesti na polusezoni proteklog prvenstva, ali je bio potreban Hermesu koji se borio za viši plasman. Riječ je o igraču koji će zasigurno pokazati svoje kvalitete, ima poene, asistencije i skokove, a kako je riječ o dečku od 19 godina, pred njim je još puno prostora za napredak! Definitivno je pojačanje, a Adria Oil Škrljevo se pokazalo proteklih sezona kao klub koji dobro radi, razvija igrače i redovito ima reprezentativce u svojim redovima. Dovođenje Svobode je uspjeh Kluba i našeg sponzora Adria Oil, kazao je trener Damir Rajković.

Suradnja je uspješno zaključena uz posredništvo FlyBasket agencije Ivana Mikulića, stoji u objavi.

Kao što je poznato, otišla su dvojica najboljih igrača prošle sezone.

Josip Barnjak još uvijek nije službeno pronašao novi klub, Toni Jelenković karijeru izvjesno nastavlja u Njemačkoj, blizu je dogovora s PS Karlsruheom.