Šime Špralja, košarkaš Kvarnera: Važnija nam je utakmica protiv Alkara nego protiv Slovana

Nedjelja, 06. prosinca 2015. 20:19 Napisao/la  V.P.

Košarkaši Kvarnera  u utorak u sklopu natjecanja Alpe Adria kupa na domaćem parketu igraju protiv Slovaka

Košarkaši Kvarnera u dvoboju su s Osijekom stigli do osme prvenstvene pobjede. 

- Zadovoljni smo rezultatom. Imali smo problema sa ozljedama, ali na kraju je sve dobro prošlo. Ne možemo biti zadovoljni baš cijelom utakmicom, ali u većem dijelu je bilo dobro, rekao je Šime Špralja, košarkaš Kvarnera 2010 koji je u srazu s Osiječanima postigao 14 koševa.

Riječki košarkaši dobro su otvorili sezonu i zasad dobro napreduju.

- Možemo biti zadovoljni,  ovo smo željeli uoči početka. Nama je važan razvoj mladih igrača, što je cilj kluba i u tom smjeru još možemo napraviti iskorak što ćemo i učiniti do kraja sezone, dodaje Špralja.

Što se tiče osobnog učinka u dosadašnjem dijelu sezone Špralja je zadovoljan.

- Zadovoljan jesam, ali uvijek se može bolje. Kod igrača uvijek ima stvari koje se mogu razviti i poboljšati, smatra igrač Kvarnera.

Riječke košarkaše već u utorak očekuje nova utakmica. U sklopu Alpe Adria kupa igraju sa Slovacima.

- Vidjet ćemo koliko ćemo biti kompletni obzirom na ozljede, tako da mi je teško reći bilo šta o rezultatu. No, nama je puno važnija utakmica sa Alkarom u Sinju kako bi nastavili niz prvenstvenih pobjeda, zaključio je Špralja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.