Košarkašice Pletera uoči početka priprema ostale bez armenske reprezentativke Baghdoyan

Nedjelja, 26. kolovoza 2012. 16:57 Napisao  Luka Variola

Baghdoyan se ozlijedila na pripremama armenske reprezentacije, popucala joj je tetiva. Dobra vijest je ostanak iskusne Maloče, objašnjava trener Pletera Goran Šućurović

Košarkašice Pletera u ponedjeljak kreću s pripremama za novu prvoligašku sezonu. Treneru Goranu Šućuroviću na prvoj bi se prozivci u 21 sat na Kozali trebalo javiti desetak igračica među kojima neće biti najvećeg ovosezonskog pojačanja Armenke Anne Baghdoyan.

- Baghdoyan se ozlijedila na pripremama armenske reprezentacije i njoj je početak sezone upitan. Popucala joj je tetiva i tek nakon detaljnog liječničkog pregleda će se znati koliko je ozljeda ozbiljna i koliko dugo će morati mirovati. No, s obzirom da će početak sezone sigurno propustiti nema smisla ni da dolazi na početak priprema, objašnjava trener riječkih košarkašica Goran Šućurović.

Dok je angažman Armenke u redovima Pletera upitan, dobre vijesti donio je ostanak iskusne Katarine Maloče. Nekadašnjoj reprezentativki propao je inozemni angažman, pa će riječka ekipa i u drugoj prvoligaškoj sezoni pod koševima imati svoju udarnu snagu.

- To je dobra vijest. Katarinino iskustvo nam je od nemjerljive vrijednosti. Braničku liniju pojačao je dolazak mlade reprezentativke Glorije Sikirić, dok će zdravstvena situacija s Baghdoyan diktirati eventualno neko novo pojačanje, zaključit će trener riječkih košarkašica.