BIVŠI CENTAR

Kvarner poslao Šimu Špralju na prijevremeni odmor

Ponedjeljak, 16. svibnja 2016. 18:17 Napisao  Patrik Mršnik

Stvari koje nemaju veze s košarkom ne bih želio komentirati, kaže direktor Šamanić

Dva dana nakon poraza od Cibone (73:89) u posljednjem kolu Lige za prvaka uprava Kvarnera 2010 odlučila se na novo radikalno rješenje. Šime Špralja, do ponedjeljka prvi centar riječkog kluba, udaljen je iz momčadi!

- Službeni stav kluba je da smo Špralju htjeli poštedjeti dodatnih napora. Krpao se za odigravanje svake sljedeće utakmice. Imamo načelni dogovor s njime za sljedeću sezonu, a ove ostale stvari koje nemaju veze s košarkom ne bih želio komentirati. Došlo je i do mene svašta, pustimo to, kaže sportski direktor Kvarnera 2010 Marko Šamanić o glasinama da se ozliijeđeni Špralja nakon utakmice u subotu zabavljao na svadbi u Zadru.  

Službeni stav direktora Šamanića demantira neslužbenu vijest da je Kvarner u ponedjeljak raskinuo ugovor  sa Špraljom kojemu je klub trebao isplatiti plaće za travanj i svibanj.

Kvarner će u polufinalu doigravanja Prvenstva Hrvatske igrati protiv Cedevite, a Špralja je u svojoj posljednjoj utakmici za Kvarner 2010 odigranoj na Gripama protiv Splita bio jedan od predvodnika kluba na putu do plasmana u doigravanje.