Košarkaši AO Škrljeva Šibenku dočekuju kao lider i jedina neporažena momčad Premijer lige

Ponedjeljak, 04. listopada 2021. 12:26 Napisao/la  KS
Adria Oil Škrljevo
Adria Oil Škrljevo Foto: Kristian Sirotich

Prvi put od kada se natječu u elitnom razredu hrvatske košarke Adria Oil Škrljevo prenoćilo je na prvom mjestu.

Da kuriozitet bude veći, a pritom ni u kom slučaju to nije nikakvo podcjenjivanje ili ne daj Bože iščuđavanje, košarkaši trenera Damira Rajkovića nakon tri ligaška kola jedina su naporažena momčad, budući da je u posljednjoj utakmici kola Zadar u legendarnim Jazinama svladao Cedevitu 86:68.

Kada je velika trojka u pitanju aktualni prvak Zadar pao je na Mavrincima, Cibona je poražena kod Splita, Split pak kod Cedevite...

Škrljevčane iduća natjecateljska obaveza čeka u petak od 18 sati, kada na Mavrince dolazi Šibenka, bolju pozivnicu gledateljima od činjenice da će Šibenčane dočekati kao prvenstveni lideri, nisu mogli niti ispisati.

Šibenčani su sezonu otvorili trima vezanim porazima, dakle dijametralno suprotno od domaće momčadi, što ne znači da Rajkovićevi izabranici imaju pravo na opuštanje.

Nakon Šibenke Škrljevčanima slijedi gostovanje na uvijek vrućem terenu kod Alkara u Sinju, još jedne momčadi koja nakon prva tri kola nije osjetila radost pobjede, a činjenica da se momčadi pruža prilika nastaviti taj savršeni niz trebala bi samo dodatno mobilizirati Rajkovićeve izabranike, jer ovakvu priliku zaista bi bilo šteta propustiti.

Naravno, prvo treba skočiti pa reći hop, uvijek se ponešto pita i suparnika!

htpremijertablica2