Homo si teć: Prodajom majica prikupljaju se sredstva za Moje mjesto pod suncem

Utorak, 02. travnja 2024. 12:29 Napisao/la  SC
Homo si teć: Prodajom majica prikupljaju se sredstva za Moje mjesto pod suncem

U srijedu, 3. travnja 2024. godine, na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske počinje prodaja majica za Festival sporta i rekreacije „Homo si teć – Rijeka Run“.

Prodajni štand će u 11 sati posjetiti pročelnica UO za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Rijeke Iva Erceg i pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Sonja Šišić i prigodnom kupnjom majice uključiti se u promociju festivala.

Prodajom festivalskih majica ove se godine prikupljaju sredstva za Moje mjesto pod suncem, program socijalnog uključivanja i osnaživanja djece u riziku od siromaštva koji vodi udruga CeKaDe.

Udruga kontinuirano radi s preko 60 riječke djece u riziku od siromaštva i marginalizacije u dobi od 6 do 18 godina, kao i njihovim roditeljima.

Djeci pružaju trajnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te im se omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne.

Organiziraju se različite aktivnosti i događanja prema interesima, mogućnostima i željama djece, što su prilike za druženja u kojima razvijamo odnos povjerenja, razumijevanja i uvažavanja.

Kupnjom majice po cijeni od 7 eura programu Moje mjesto pod suncem donira se 2 eura.

Homo si teć - Rijeka Run štand na Korzu bit će otvoren svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom 10 do 13 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.