Prva B liga - zapad: Odbojkašice Grobničana krenule pobjedom protiv Marčane

Nedjelja, 19. listopada 2014. 13:24 Napisao/la  M. B.

Utakmica 1. kola:  Grobničan - Marčana 3:1 (25:16, 25:10, 18:25, 25:18)

Prva B liga odbojkašica - zapad

GROBNIČAN - MARČANA 3:1

Utakmica 1. kola:  Grobničan - Marčana 3:1 (25:16, 25:10, 18:25, 25:18).  Dvorana Mavrinci. Gledatelja: 100. Suci: Rajković i Tunjko (oba Rijeka).

GROBNIČAN: Miculinić, Juričić, Broznić, Drakula, Frančišković, Fafanđel, Legčević, Tomas, Šojat, Perić, Kovačević, Sović.

MARČANA: Silan, S. Radolović, Sanković, Gortan, Brgić, H. Radolović, Išić, Peruško, Bičić.

Odbojkašice Grobničana pobjedom protiv Marčane krenule su u novu sezonu. Izabranice Marka Crnkovića odlično su odigrale prva dva seta. Pad koncentracije uslijedio je u trećoj dionici, ali Grobničan nije dopustio preokret. U četvrtom setu rezultatska neizvjesnost potrajala je do 14:14 kada su domaće odbojkašice serijom 7:1 na servis Roberte Broznić prelomile utakmicu.  

- Prva dva seta smo odigrali jako dobro, čak pomalo neočekivano na visokoj razini. U trećem setu se dogodio pad što je i normalno jer i dalje imamo mladu ekipu i teško je očekivati da tri seta možemo konstantno igrati na visokoj razini. Pohvalio bi cijelu ekipu na odličnoj igri, posebno Luciju Miculinić koja je igrala na poziciji prvog pucača prvi put u službenoj utakmici. Prije je igrala srednjeg blokera, sada smo joj promijenili poziciju i odlično se snašla, rekao je Marko Crnković, trener Grobničana.