Predrag Tićak predsjednik, Željko Bradarić direktor ŽOK-a Kostrena

Subota, 14. lipnja 2014. 12:16 Napisao  Marko Babić

- Mislim da nećemo igrati Prvu ligu, sastat ćemo se još idući tjedan da vidimo da li je došlo do nekakvih promjena, rekao je Predrag Tićak

Predrag Tićak novi je predsjednik, a Željko Bradarić direktor Ženskog odbojkaškog kluba Kostrena, odlučeno je tako na skupštini kluba. Tajnica će biti igračica Janja Giaconi koji je praktički od samih početaka u klubu, a u upravi su još: Tea Šikić, Alceo Koraca, Tanja Malec i Magda Maras, proslavljena igračica ŽOK-a Rijeka.

- Mislim da nećemo igrati Prvu ligu, sastat ćemo se još idući tjedan da vidimo da li je došlo do nekakvih promjena. Igrat ćemo u nekom nižem rangu, vidjet ćemo još u kojem. Okrenut ćemo se mladim uzrastima. Krećemo od nule? Dodao bih još ispred predznak minus, rekao je Predrag Tićak.

Klubu za igranje u Prvoj ligi treba između 200 i 250 tisuća kuna. S obzirom na situaciju teško bi sada uopće bilo sakupiti opet ekipu za taj rang, čeka se samo još odgovor Općine koja je posljednja slamka spasa da će Kostrena i dalje imati odbojkaškog prvoligaša.