PRIZNANJE TRENERU

Marko Crnković postao izbornik U-14 reprezentacije, priznanje treneru odbojkašica Grobničana

Srijeda, 18. veljače 2015. 17:28 Napisala  Valentina Prokić

Ako pobijedio Marčanu i Veli vrh, postoje šanse da uđemo u kvalifikacije za Prvu ligu, kaže Marko Crnković

Marko Crnković, trener odbojkašica Grobničana, postao je izbornik U-14 reprezentacije Hrvatske.

- Razgovarali smo ovja tjedan, ja sam prezentirao svoj program koji je prihvaćen i službeno sam preuzeo funkciju izbornika djevojaka do 14 godina. To je nagrada za dobar i kvalitetni rad u ŽOK-u Grobničan, gdje imam mladu i perspektivnu ekipu od 17 do 20 godina s kojom puno radim i doista se dobro trenira, prenio je odluku Hrvatskog odbojkaškog saveza Marko Crnković.

Prvo službeno okupljanje izbornik Crnković imat će za Uskrs, a uz izborničku funkciju nastavit će obnašati trenersku funkciju u ŽOK-u Grobničan.

- Ostajem trener, naravno. Za vikend počinju utakmice, u subotu igramo u Puli sa Marčanom zaostali susret 10. prvenstvenog kola, a zatim u nedjelju na Čavlima sa Velim vrhom utakmicu 11. kola, najavljuje predstojeća iskušenja trener Grobničanki.

Marčana i Veli vrh ekipe su iz sredine ljestvice, no bez obzira što je Grobničan vodeća ekipa na ljestvici skupine zapad, Crnković ne očekuje da će biti lako.

- Bit će lakše igrati domaću utakmicu, ali nemamo o tome šta razmišljati, jednoj i drugoj utakmici treba prići na isti način i dati sve od sebe da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ove dvije utakmice su nam vrlo važne, jer ako ih riješimo u svoju korist postoje velike šanse da uđemo u kvalifikacije za Prvu ligu, zaključio je Marko Crnković.