1. B liga: Odbojkašice Grobničana poražene od Velog Vrha na domaćem parketu

Nedjelja, 22. veljače 2015. 20:18 Napisao/la  V.P.

Utakmica 11. kola: Grobničan - Veli Vrh 1:3 (17:25, 24:26, 25:22, 25:27)

Prva B liga odbojkašica - zapad

GROBNIČAN - VELI VRH 1:3

Utakmica 11. kola: Grobničan - Veli Vrh 1:3 (17:25, 24:26, 25:22, 25:27). Dvorana: SD Mavrinci. Gledatelja: 50.

Suci: Relić i Ivanković (oba Rovinj)

GROBNIČAN: Miculinić, Jurčić, Drakula, Frančišković, Fafanđel, Lekčević, Orešković, Šojat, Perić, Kovačević, Sović

VELI VRH: Ivandić, Perković, Dudić-Radišić, Dorić, John, Buršić, Lukež, Radunić, I. Zgrablić, E. Zgrablić, Honović, Živolić

Odbojkašice Grobničana poražene su na domaćem parketu od Velog Vrha 3:1. Drugi je to poraz Grobničanki u dva dana jer su u subotu igrale zaostali susret u gostima kod Marčane koji je završio pobjedom domaće ekipe 3:0 (25:23, 25:21, 25:13).

- Problem je što smo u petak ostali bez tri važne igračice koje je pokosila gripa. One su važne u postavi, nismo imali vremena pripremiti zamjene ni uigrati se, jer se to dogodilo praktički preko noći. Relativno lagano smo izgubili od Marčane. Što se utakmice sa Velim Vrhom tiče, izgubili smo nesretno. To je iskusnija ekipa, drugačija nego u prvom dijelu, pojačali su se sa tri iskusne igračice i stvoriti će puno problema i drugim ekipama. Prvi set smo izgubili glatko, drugog su nas seta koštale naše dvije pogreške. U četvrtom setu smo imali 25:24, sudac nije dosudio jednu nošenu loptu, došlo je do nervoze i izgubili smo. Da je odluka bila drugačija išli bi u peti set, prenio je trener odbojkašica Grobničana Marko Crnković.

Drugi dio prvenstva je tek počeo. Grobničanu još nije nitko pobjegao, a prema Crnkovićevim riječima još ima vremena za preokrete. - Lomiti će se u utakmicama sa Pazinom doma i sa Umagom vani. Sada je najvažnije da nam cure ozdrave i da smo ponovno kompletni, zaključio je Crnković.