1. B liga odbojkašica: Ishodi utakmica u Pazinu i Mavrincima određuju vrh ljestvice

Četvrtak, 05. ožujka 2015. 19:35 Napisao/la  S. L.

 Razlika od vodećeg Pazina do petoplasiranog Umaga iznosi samo četiri dohvatljiva boda

Ishodi subotnjih ogleda Pazina i MH Umaga, te Grobničana i Funtane Vrsar mogli bi smanjiti broj aspiranata za naslov ili još više povećati gužvu u gornjem dijelu ljestvice. U Pazinu trenerski dvojac Elvis Jurić i Denis Bratulić spremaju taktiku, nema mnogo nepoznanica – riječ je o djevojkama koje se međusobno dobro znaju. Prošlo kolo njihove igračice su se malo odmakle od konkurencije, a to rastojanje nastojati će sačuvati.

Na burnim Mavrincima, Grobničan trenera Crnkovića, dočekuje gošće iz Vrsara. Dvije ekipe u punom naletu imaju iza sebe kolo sa maksimalnom pobjedom. Pobjednice će ostati u statusu pratilja Pazina. U takvoj konstalaciji snaga, u trećem subotnjem susretu Marčana će tražiti pobjedu u Puli sa istim ciljem. Razlika od vodećeg Pazina do petoplasiranog Umaga iznosi samo četiri dohvatljiva boda.

Bale su izraziti favoriti u Vodnjanu, iako je možda došlo vrijeme da i domaće igračice "uhvate" svoj prvi set. Na Viškovu će Sv. Matej morati uložiti mnogo truda kako bi gošćama sa Velog Vrha ozbiljnije priprijetile.

Parovi 13. kola (7/8. ožujak): Pula – Marčana (subota, 18,00), Grobničan – Funtana Vrsar (subota, 18,00), Pazin – MH Umag (subota, 19.00), Vodnjan – Bale (nedjelja, 16,00), Sv. Matej 06 – Veli Vrh (nedjelja, 18,00).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.