1.B liga odbojkašica: Grobničan gostuje u Umagu, novi test za vodeću ekipu prvenstva

Četvrtak, 12. ožujka 2015. 16:39 Napisao/la  S. L.

Parovi 14. kola: MH Umag – Grobničan (subota, 16,00), Funtana Vrsar – Vodnjan (subota, 18,00), Veli Vrh – Pula (subota, 18,00), Bale – Sv. Matej (nedjelja, 18,00), Marčana - Pazin (nedjelja, 18,00)

U lijepoj sportskoj dvorani OŠ Marije i Line u Umagu voditi će se u subotu vrlo neizvjestan ogled. Hoteljerke trenera Radočaja traže pobjedu za ostanak u vrhu ljestvice, a ekipi gošći sa Grobnika koju vodi trener Crnković strana je pomisao na prepuštanje liderske pozicije. U sličnoj situaciji naći će se idućeg dana odbojkašice Pazina u Marčani. Bodovna razlika je skoro identična, a pobjeda nosi iskorak prema gornjem dijelu ljestvice. U Puli će akterice susreta Velog Vrha i Pule došetati u dvoranu (bez troškova prijevoza), zadovoljne nakon prošlotjednog rezultata, ali sada je ulog veći. Posebno za ekipu Velog Vrha u uvijek zanimljivom gradskom ogledu. Susret Bala i Sv. Mateja 06 važna je utakmica za odmak sa pretposljednjeg mjesto u prvenstvu. Funtana iz Vrsara će sa novim bodovima protiv Vodnjana naći u prilici da se pomakne prema gornjem dijelu ljestvice.

Parovi 14. kola (14/15. ožujka): MH Umag – Grobničan (subota, 16,00), Funtana Vrsar – Vodnjan (subota, 18,00), Veli Vrh – Pula (subota, 18,00), Bale – Sv. Matej (nedjelja, 18,00), Marčana - Pazin (nedjelja, 18,00).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.