Nogometaši Orijenta ostvarili najviše pobjedničkih postolja na humanitarnom kvizu

Srijeda, 21. lipnja 2023. 11:16 Napisao/la  Kristian Sirotich

Djevojčica Rita iz Rijeke treba našu pomoć, javite se na transfuziologiju riječkog KBC-a dati krv za analizu

Umtiti ti si moj hit
Umtiti ti si moj hit
 
Pobjedom ekipe Prstac u regularnom vremenu završila je peta sezona Humanitarnog pub kviza S Bačvom od srca, treća sezona u kojoj je sav prihod od kotizacija i ponekih donacija išao udruzi Koga briga.
 
Prstac je bio najuspješniji u konkurenciji 16 ekipa, suvereno su vladali posljednjim kvizom sezone, kojega je i ovoga puta maestralno posložio Vladivoj Lisica Fox pobijedivši u iznimnoj konkurenciji, koju su predvodili Umtiti ti si moj hit i Draženje i zabava.
 
Drugo mjesto na posljednjem kvizu sezone pripalo je ekipi Umtiti ti si moj hit, koju predvode prvotimci Orijenta Edin Fatić i Dominik Mulac.

Poznata riječka pub-kviz družina u produžecima je nadmašila ekipu Draženje i zabava, iako nisu znali točan odgovor preciznije su odgovorili na pitanje koliko zemaljskih godina sadrži jedna godina na Plutonu. 

Inače, ekipa Umtiti ti si moj hit apsolutno je dominirala ove sezone, u točno devet mjeseci, koliko je ovo natjecanje trajalo, praktički nisu propustili niti jedan kviz, pritom su ostvarili najviše pobjeda i plasmana na postolje, za uspomenu će im ostati nekoliko lijepih kolekcija majica raznih veličina.
 
Ono što posebno vrijedi istaknuti je sljedeće: ove sezone prikupljeno je nešto više od 3000 eura, što je sjajna brojka i najbolji pokazatelj da je S Bačvom od srca pun pogodak.
 
Iz Udruge Koga briga zahvaljuju svima koji su i ove sezone pohodili kviz S Bačvom od srca, uz jednu posebnu zamolbu:
 
"U Rijeci živi malena djevojčica Rita, koja boluje od leukemije i kojoj je nužno potrebna pomoć svih nas. Matične stanice iz baze donora, kao niti one iz Ritine obitelji, ne podudaraju se s matičnim stanicama ove hrabre djevojčice, pa vas sve zajedno molimo da se javite na transfuziologiju riječkog KBC-a, naglasite da ste došli zbog malene Rite i date uzorak krvi na analizu. Možda se baš u nekome od nas krije spas za jednu curicu na početku svog životnog puta. Jedini je uvjet da budete stariji od 18 i mlađi od 40 godina, a dodatne informacije možete pronaći na stranicama Zaklade Ana Rukavina. Hvala u ime udruge Koga briga, Bačve i Rite i Ritine obitelji."
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.