Valentino Stepčić postao direktor turnira Trofej labinskih rudara

Ponedjeljak, 16. siječnja 2023. 17:47 Napisao/la  SC
Valentino Stepčić
Valentino Stepčić

NK Rudar Labin i ove godine organizira dječiji nogometni turnir Trofej labinskih rudara,  koji će se održati od 8. do 11. lipnja 2023.godine.

S novim ljudima u organizacijskom dijelu turnira, novim idejama, elanom, pozitivnijom energijom uz naglasak na pružanje iskrenog zadovoljstva mladih nogometaša, ali i svih gostiju turnira.

Postavljanjem za direktora turnira Valentina Stepčića, dugogodišnjeg prvoligaškog igrača Rijeke, Zagreba i Istre 1961, postavljeni su jaki temelji za dugoročno prerastanje turnira u nešto veliko na ponos svih "rudara" i cijele Labinštine.

- Velika hvala ljudima u klubu na povjerenju. Neizmjerno mi je zadovoljstvo biti dio turnira koji će se od 8. do 11. lipnja 2023. godine održati u Labinu, Rapcu i Vinežu. Ponosan i uzbuđen, ali vrlo motiviran da uz ovu novu garnituru ljudi organizacijskog turnira, napravimo iskorak od dosadašnjeg nivoa sa ciljem prerastanja u jedan od najvećih dječjih turnira u ovoj regiji. Trudit ćemo se pružiti pozitivne trenutke i iskustva u tih par dana prije svega djeci, trenerima, službenim osobama, ali naravno neizbježnim i vrlo bitnim roditeljima kako bi se svi zajedno ugodno osjećali u našem kraju. Stvorit ćemo i osigurati ekipama odlične uvjeta za odigravanje utakmica, a sve to uz nadasve prekrasan i poseban smještaj u biseru istočne obale, Rapcu u Kampu Maslinica i njihovim hotelima. Vjerujemo da je ovakav turnir uz naglasak na sportski, natjecateljski dio, pogodan za stvaranje nova prijateljstva i poznanstva svih sudionika, rekao je Stepčić.

Standings provided by SofaScore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.