NK CRIKVENICA

Marko Prpić odlazi, petorica stranaca odmah otputovali kućama

Subota, 26. studenog 2022. 12:31 Napisao  I. V.

Marko Prpić neposredno pred početak sezone ipak odlučio ostati i pomoći klubu kojemu je najveći sponzor

Marko Prpić odlazi, petorica stranaca odmah otputovali kućama

Crikvenica je prvi dio sezone u Trećoj HNL - Zapad završila na 13. mjestu, iza aktualnoga prvaka ostao je samo Novigrad koji je odustao od natjecanja.

Nakon što je smijenjen trener Adam Orman, u zadnjim kolima momčad je vodio trener i igrač Marijan Tomić.

Tko će biti trener i tko će igrati za Crikvenicu u nastavku sezone nitko ne zna s obzirom da je predsjednik Marko Prpić najavio odlazak iz kluba.

Prpić je ostavku prvi put najavio krajem prošle sezone, kada je Crikvenica ostala bez licencije za jedinstvenu treću ligu.

Uskoro je Crikvenica ostala bez cijele šampionske momčadi, Prpić je neposredno pred početak sezone ipak odlučio ostati i pomoći klubu kojemu je najveći sponzor.

Odmah su došla petorica stranaca i četvorica igrača Vinodola: Marijan Tomić, Toni Petrinović, Kristijan Preni i Petar Vidović.

Nakon što je završio prvi dio sezone odmah su otišla petorica stranaca: dvojica Brazilaca s talijanskim putovnicama, Dias Nacarato Guilherme Henrique i De Oliveira Del Vecchio Luiz Felipe, jedan Portugalac afričkog porijeka, Mbelolo Likosa Cornelio Angelo i dvojica Francuza afričkog porijekla, Beldjilali Mohamed Charef Djilali i Chekalil Shayn Djelloul.

Četvorica bivših igrača Vinodola za sada su igrači Crikvenice, a što će biti s njima ovisi o tome tko će preuzeti klub nakon Prpića.

Kuloarski se spominju nova kadrovska rješenja u dogovoru s Gradom Crikvenicom, za sada se službeno ne zna ništa.

Jedino se zna da aktualni prvak ove sezone neće ispati iz lige ako se ne dogode promjene u ustroju natjecanja u Središtu Rijeka.

loading...
Standings provided by SofaScore