MARIJAN TOMIĆ

Trener Crikvenice postao igrač županijskog prvoligaša

Utorak, 31. siječnja 2023. 09:53 Napisao  I. V.

Nikada se nije dogodilo da trener jednog međužupanijskog trećeligaša istodobno igra za županijskog prvoligaša

Marijan Tomić
Marijan Tomić

Vrbovsko je ostvarilo medijski najzvučniji transfer u regionalnom nogometu ove zime!

Marijan Tomić u nastavku sezone pojačao je jednu od vodećih momčadi prve županijske lige, igrač i trener Vrbovskog Marko Poljak dobio je stožernog suigrača u treneru Crikvenice!

Transfer će medijski odjeknuti zbog toga što je jedinstven u povijesti regionalnog nogometa, nikada se nije dogodilo da trener jednog međužupanijskog trećeligaša istodobno igra za županijskog prvoligaša!

Budući da trener Marijan Tomić više ne smije igrati za Crikvenicu, igrač Marijan Tomić odlučio je karijeru nastaviti negdje gdje će moći igrati za svoj gušt.

Nema većeg gušta od borbe za prvaka, Tomić je značajno pojačanje Vrbovskom, ambiciozni goranski klub nema namjeru u prvoj županijskoj ligi igrati više od jedne sezone.

Velike su se kadrovske promjene dogodile ove zime u Vrbovskom.

Prvo je Davor Kraljić postao novi sportski direktor, a onda je bivši igrač OŠK Omišlja u kratkom razdoblju doveo petoricu novih igrača.

Marijan Tomić (Crikvenica), Karlo Šimunović (OŠK Omišalj), Luka Majetić (Halubjan), Branimir Brelih (Goranin) i Ivan Dražetić (Slavija Pleternica) pojačali su roster Vrbovskog, koji se prometnuo u glavnog favorita za naslov prvaka u konkurenciji Lovrana i Muna.

loading...
Standings provided by SofaScore