KRISTIJAN ČAVAL

Rekli su u Rijeci da će me nazvati, do danas me nitko nije nazvao!

Subota, 06. kolovoza 2022. 12:08 Napisao  I. V.

Kao igrač najviše sam nastupao za Rijeku, igram za veterane, bio sam trener... Živim za taj klub kojemu ne priliči ovakvo ponašanje, kaže Čaval

Kristijan Čaval
Kristijan Čaval

Kristijan Čaval počeo je raditi u Grobničanu u kojega se vratio iz Rijeke gdje je radio u školi nogometa:

- Vratio sam se spletom okolnosti! Na kraju ove sezone nitko me iz Rijeke nije obavijestio o statusu nakon što mi je istekao ugovor. Čekao sam mjesec dana da mi netko nešto kaže, nitko se nije javio... Kada sam došao na Rujevicu da bih nešto saznao, nitko mi nije rekao zbog čega mi ugovor nije produljen, počeli su prebacivati odgovornost jedan s drugoga, pa sam pokupio stvari i otišao... Prijatelji i kolege čuli su za moju situaciju, nisu vjerovali da klub poput Rijeke može tako postupati prema jednom bivšem igraču, zvali su me iz nekoliko klubova, na kraju sam se dogovorio s ljudima iz Grobničana kojim sam zahvalan što su mi omogućili da radim s kadetima, kaže Čaval, inače igrač s najviše nastupa za Rijeku od samostalnosti.

Čaval je dvije zadnje godine radio na Rujevici, otišao je bez pozdrava:

- Rekli su da će me nazvati za dan, dva... Do danas me nitko nije nazvao! Kao igrač najviše sam nastupao za Rijeku, igram za veterane, bio sam trener... Živim za taj klub kojemu ne priliči ovakvo ponašanje! Dolaze nekakvi prolaznici koji odučuju o tuđim sudbinama, dolaze ljudi koji niti ne znaju koliko sam dao klubu. Nažalost, nisam jedini! Ne znam hoće li im se ovakvo ponašanje obiti o glave, neka im ovakve odluke služe na čast, zaključuje Čaval.

 

Standings provided by SofaScore