KOMISIJA HNS-a ODLUČILA

Orijent mora ukloniti stolove ugostiteljskog objekta

Petak, 10. kolovoza 2012. 11:11 Napisao  Marko Babić

Na klubu je da se obrati vlasniku objekta ili Gradu Rijeci, kaže povjerenik Branko Kajfeš

 

 

 

Komisija za uvjete natjecanja Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku koju će uskoro uručiti Nogometnom klubu Orijent prema kojoj se za natjecanje i odigravanje utakmica moraju omogućiti uvjeti prema propisima. Točnije, komisija je posjetila Krimeju i utvrdila da su stolovi ugostiteljskog objekta koji obavlja djelatnost u sklopu stadiona Krimeja na ulasku u svlačionicu. Nadalje, budući da se stolovi tog objekta nalaze tik uz igralište, a kafić radi  za vrijeme utakmice,  krši se i odredba o zabrani točenja alkohola na sportskim priredbama.

- Poslat ćemo našu odluku Orijentu. Da se razumijemo, nije Orijent kriv za ovu situaciju, ali on spada pod našu ingerenciju, a odluka bi se mogla ticati svih koji igraju na Krimeji. Na klubu je onda da se obrati vlasniku kafića ili Gradu Rijeci, koji je dao koncesiju za obavljanje ove djelatnosti, rekao je Branko Kajfeš, povjerenik Treće HNL-zapad.

- Bio sam nedavno na Krimeji. Ovakva situacija je neprimjerena, igrači kada izlaze sa stadiona samo što ne sjednu gostima u krilo. Što se tiče točenja alkohola to je ujedno i stvar i posao policije koja bi morala to regulirati budući da je zakon tu dosta jasan, dodao je Kaješ.

- Mora postojati prolaz od najmanje dva metra širine na ulazu u stadion gdje se ulazi u svlačionicu. Čudno je da Grad nije razmišljao o tome. Kada se igra utakmica ugostiteljski objekt radi normalno, to bi institucije morale nadzirati i pronaći neko rješenje. Ne možemo imati kruške i jabuke, zaključio je Branko Kajfeš.


 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.