Komisija za natjecanja HNS-a potvrdila formiranje nove treće lige i produljila rok za prijavu

Srijeda, 18. lipnja 2014. 18:43 Napisao/la  SC

S obzirom da su se iz našeg središta prijavila samo tri kluba, Rijeka II, Istra 1961 II i Novigrad, rok za prijavu produljen je do kraja mjeseca, kaže Ivan Peraić

 

 

Komisija za natjecanje HNS-a u srijedu je donijela očekivane odluke, formirane su tri treće lige u kojima će igrati B-momčadi prvoligaških klubova. Dvije su lige definirane, jedna još uvijek nije.

- S obzirom da su se iz našeg središta prijavila samo tri kluba, Rijeka II, Istra 1961 II i Novigrad, rok za prijavu produljen je do kraja mjeseca. Utvrđeno je da će Treća liga - zapad brojati 16 klubova, do kraja mjeseca postoji mogućnost da se prijave još četiri naša kluba, kaže Ivan Peraić, tajnik županijskog NS.a

Do 15. lipnja ni jedan trećeligaški klub iz Primorsko-goranske županije nije se prijavio za natjecanje u novoj trećoj ligi, koju će činiti zagrebački klubovi i četiri B-momčadi prvoligaša (Rijeka, Dinamo, Lokomotiva, Istra). Odlukom Komisije za natjecanje HNS-a otpala je mogućnost da Treća liga - Zapad opstane u sadašnjem razivu, što znači da svi županijski trećeligaši iduće sezone postaju četvrtoligaši.

Iduće sezone u međužupanijskoj četvrtoj ligi igrat će svi donedavni trećeligaši osim Novigrada, koji se jedini prijavio za natjecanje u novoj trećoj ligi. Naravno, ako se netko ne predomisli do kraja mjeseca.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.