Davor Dželalija, trener Orijenta: Rovinj nam je dužnik iz prvog dijela prvenstva, idemo po pobjedu!

Srijeda, 27. veljače 2013. 12:38 Napisao  Luka Variola

-  Svi smo se spremali za početak prvenstva.  Ali nema razloga za plakanje.  Raspored je na početku malo gust, ali možda je tako i dobro. Igramo na dobrim terenima i to je sigurno razlog za zadovoljstvo, objašnjava Dželalija


Nakon odgode nastavka proljetnog dijela Treće HNL - Zapad, ovoga vikenda nastavlja se prvenstvo. Osim derbija na Mavrincima zanimljiv je i dvoboj u Rovinju gdje će domaći kanarinci testirati proljetni Orijent. Mlada krimejska momčad tijekom priprema je pružala dojmljive partije. Da li je odgoda poremetila formu krimejske mladosti?

- Svi smo se spremali za početak prvenstva. Ali, eto, dogodilo se što se dogodilo. Nema razloga za plakanje, objašnjava trener Krimejčana Davor Dželalija.

Orijent tri dana nakon Rovinja očekuje odgođeni susret na Krimeji s Rudarom.

- Raspored na početku je malo gust, ali možda je tako i dobro. Igramo na dobrim terenima i to je sigurno razlog za zadovoljstvo. Najprije gostujemo u Rovinju. Možda je i dobro to jer idemo na dobar teren. Veselim se tome. Prema Rovinju imamo dug iz prvoga dijela prvenstva. Na Krimeji smo izgubili, iako smo bili bolja momčad. S tom utakmicom je nekako i krenulo naše mučenje na domaćem terenu. Sad je vrijeme da se iskupimo za tu utakmicu. Rovinj je odlična ekipa, a to govore i njihovi rezultati.

Kakav je zdravstveni bilten uoči puta u Rovinj?

- Rabar je već duže vrijeme ozljeđen, dok je izvan stroja i Bajramović koji se malo kasnije priključio momčadi pa je očito malo skloniji ozljedama. Svi ostali bi trebali biti spremni, idemo po pobjedu, zaključuje Dželalija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.