DAVOR DŽELALIJA PORUČUJE

Nitko ne želi imati ništa s nama

Srijeda, 22. kolovoza 2012. 11:42 Napisao  Luka Variola

Mi se jedini ne bojimo recesije. Zašto? Jer na Krimeji ništa ne uspijeva, pa ni recesija, objašnjava strateg Orijenta

Na Krimeji puno toga nedostaje, ali duha nikako. Trener Dželalija dobro je "nagazio" svoje pulene koji se marljivo spremaju za početak novog izdanja Treće lige Zapad koja starta ovoga vikenda. Unatoč potencijalnom stečaju koji se poput nekog crnog oblaka nadvio nad Krimejom, u redovima "crvenih" vlada dobro raspoloženje.

- Mi se jedini ne bojimo recesije. Zašto? Jer na Krimeji ništa ne uspijeva, pa ni recesija, ha, ha, objašnjava u šali strateg Orijenta.

- Šalimo se. Što ćemo. Izvući će se Orijent iz svega. Uvijek je tako bilo, pa će i ovoga puta biti tako. Nitko ništa ne zna. To se može razvući, a mi u međuvremenu treniramo nikad žešće. Normalno se pripremamo kao da se ništa ne događa. Što nam drugo preostaje, nastavlja Dželalija, koji je uoči starta nove trećeligaške avanture skratio igrački spisak na 23 imena na koja računa tijekom jesenskog dijela sezone.

Krimeju su uoči nove sezone napustili vratar Hasanbegović, Vidmar, Brkljača, Grbac i Lapov dok su se među "crvene" vratili vratar Stipanov i napadač Mikulić.

- Postoji mogućnost još jednog pojačanja ovih dana. U pregovorima smo s jednim iskusnijim imenom na stoperskoj poziciji, nastavlja strateg Orijenta.

Krimejčanima otvaranje sezone donosi gostovanje u Labinu. Potom slijedi dolazak Rovinja na Krimeju i zatim gostovanje u Crikvenici. Mladoj ekipi Orijenta puno bi značilo dobro otvaranje sezone. Pogotova na planu samopouzdanja.

- Odradili smo sve što smo zacrtali. Tijekom prijateljskih utakmica to možda nije bilo na očekivanoj razini, ali ja se nadam da će sve štimati kad prvenstvo počne. Raspored nam ide na ruku tako da se nadam pokojem bodu na početku sezone što bi puno značilo ovoj mladoj ekipi, No, mi smo ionako proljetna ekipa koja bolje igra u drugome dijelu sezone. Mi se kao i cvijeće budimo u proljeće. Zato nam nitko niti ne dira stadion. Jer znaju da će sve procvjetati na proljeće. Osjećamo se kao da imamo kugu, nitko ne želi imati ništa s nama, zaključit će Dželalija.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.