PROMJENA NA KLUPI

Dušan Gruevski trener Grobničana do kraja sezone

Petak, 02. svibnja 2014. 13:54 Napisao  I. V.

Razgovarali smo s igračima i jasno im rekli da je sve na njima, kaže Doris Miculinić

Dušan Gruevski novi je trener Grobničana! Gruevski je bio pomoćnik Gorana Gajzlera, koji je nakon domaćeg poraza od Halubjana podnio neopozivu ostavku. Trenersko iskustvo Gruevski je stjecao kao igrač i trener bakarskog Borca.

Doris Miculinić

- Razgovarali smo dosta o Gajzlerovoj ostavci i zaključili da bi bilo deplasirano da ga drugi put nagovaramo da promjeni odluku. Nismo željeli nekoliko kola prije kraja dovoditi nekoga tko bi mogao izgorjeti, razgovarali smo s igračima i jasno im rekli da je sve na njima. Oni moraju promijeniti pristup kao što su to učinili jesenas, kada je Gajzler prvi put ponudio ostavku. Nema šanse da ih može stimulirati ni jedan trener na svijetu ako oni sami na terenu ne izvuku rezerve koje imaju jako puno. Gruevski je od početka sezone s njima, dobro ih poznaje. Prihvatio je ponudu, a na kraju sezone ćemo sjesti i razgovarati. Ispasti iz lige nećemo, a iduće sezone ionako moramo obaviti rekonstrukciju momčadi i kluba, kaže dugogodišnji klupski čelnik Doris Miculinić.

Pod rekonstrucijom momčadi i kluba Miculinić je mislio na sljedeće:

- Još uvijek je dosta toga nedefiniranošto se tiče natjecanja. Mi smo zaniteresirani za igranje u zajedničkoj ligi sa zagrebačkim klubovima, jer to ne predstavlja puno veći trošak. S druge strane je izazov, jer se u ligu uključuju mlade momčadi Rijeke, Dinama, Istre, Lokomotive. Na taj bismo način zadržali određeni klupski nivo, ne bi nam se dogodila žabokrečina. Dali smo si rok za dogovore negdje do kraja svibnja. S obzirom na situaciju u općini proračun se donosi tek sada, pa ćemo nakon toga moći točno odrediti ciljeve, zaključuje Miculinić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.