Denis Lopac podnio ostavku na mjesto trenera Nehaja nakon katastrofalnog poraza u Opatiji

Ponedjeljak, 13. svibnja 2013. 09:26 Napisao  I. V.

Kada trener više ne može djelovati na momčad zbog problema na koje ne može utjecati,  nema više što raditi u klubu. Kad izgubiš 1:7 ispada da je s druge strane stajala Barcelona, kaže Lopac.

Denis Lopac više nije trener Nehaja! Nakon katastrofalnog poraza (1:7) u Opatiji, Lopac je postao bivši trener.

 

- Nakon poraza u Opatiji podnio sam ostavku prije svega zbog velikog poraza koji je posljedica narušenih odnosa u klubu što se reflektiralo na rezultate. Problemi  su složeni i na njih kao trener ne mogu utjecati. Momčad sam preuzeo u 19. kolu, izgledalo je dobro na početku, ali su se pojavili unutrašnji problemi što se vidjelo na zadnjim rezultatima Kada trener više ne može djelovati na momčad zbog problema na koje ne može utjecati, nema više što raditi u klubu. Kad izgubiš 1:7 ispada da je s druge strane stajala Barcelona!, kaže Lopac.

 

Do kraja prvenstva ostala su dva kola, momčad Nehaja do kraja sezone privremeno će voditi neki trener iz omladinskog pogona. Nehaj iz lige neće ispasti ako Pomorac sačuva drugoligaški status.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.