Utakmica Goranin - Draga registrirana 3:0 za goste, disciplinski postupak u tijeku

Četvrtak, 13. studenog 2014. 18:51 Napisao/la  SC

Utakmica je prekinuta u 30. minuti nakon što je Ređep Beđeti udario sucaa Ivana Jakovca

Utakmica 10. kola Prve županijske lige između Goranina i Drage registrirana je 3:0 za Dragu. Utakmica je prekinuta u 30. minuti nakon što je Ređep Beđeti, nogometaš Goranina, udario suca Ivana Jakovca.

Za potrebe vođenja disciplinskog postupka protiv igrača Goranina Ređepa Beđetija traži se od delegata Pere Radića, suca Ivana Jakovca, te pomoćnika  Tomija Veljačića i Ivana Modrića detaljno i precizno pisano očitovanje na okolnosti navedenog incidentnog događaja. Isto moraju napraviti i Ređep Beđeti i Alen Raković, predstavnik Goranina.

Branko Kovačević, nogometaš Drage, kažnjen je s tri utakmice zabrane nastupa zbog isključenja na prvenstvenoj utakmici protiv Goranina. Epilog utakmice Orijent - Borac je odluka da će zbog isključenja Vedran Radišković i Siniša Nađ, nogometaši bakarskog kluba, propustiti dvije odnosno jednu utakmicu.

Petar Bitanga (Zamet), Sanjin Fumić (Lokomotiva) i Mauro Beni (Mune) zbog isključenja kažnjeni su s jednom utakmicom zabrane nastupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.