Pogledajte kako je NK Zamet obilježio Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Nedjelja, 19. studenog 2023. 12:06 Napisao  I. V.

Drago mi je da su počele dolaziti kompletne obitelji, s unucima su počeli dolaziti none i nonići, kaže Zoran Miličković

Pogledajte kako je NK Zamet obilježio Dan sjećanja na žrtvu Vukovara
Foto: DAN SJEĆANJA

 Nogometni klub Zamet tradicionalno je obilježio Dan sjećanja na žrtvu Vukovara!

Treću godinu uzastopno NK Zamet na jedinstven način u županiji odaje počast žrtvama i stradalnicima u gradu heroju, na zametskom igralištu okupile su se sve uzrasne klupske kategorije, od najmlađih do seniora, treneri, roditelji i klupski čelnici predvođeni dugogodišnjim predsjednikom Zoranom Miličkovićem:

- Lijepo je izgledalo, ove smo godine prvi snimali dronom, bakljada je bila drugačija i bolja. Svake godine nas je sve više, ove godine prvi put su se priključila djeca koja su tek došla u klub, dvadesetak dječaka koji prošle godine nisu bili s nama, njima i njihovim roditeljima sve je bilo novo. Važna je sinergija trenera i roditelja, želim spomenuti Klaudija Škalameru, koji je ove godine najviše povukao u organizaciji, kaže Miličković.

Osim što je NK Zamet postao jedini klub u županiji koja na ovako atraktivan način tekovine Domovinskog rata prenosi na najmlađe, obilježavanje svake godine postaje sve masovnije, nastavi li se ovakav trend igralište za mali nogomet na Zametu uskoro će postati premaleno:

- Naša najmlađa djece počinju trenirati na Zametu, budući da nemamo svoje igralište, u Sportskom društvu Zamet igralište na Zametu doživljavamo kao naše. Svake godine ima nas sve više uz napomenu da je većina momčadi u subotu igrala utakmice, seniori su također igrali u subotu. Drago mi je da su počele dolaziti kompletne obitelji, s unucima su počeli dolaziti none i nonići. Nadam se da ćemo nastaviti ovakvu tradiciju, poručuje Miličković.Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.