Lošinj i Draga u borbi za jesenski naslov prvaka nakon što je Borac kažnjen

Subota, 01. prosinca 2012. 09:37 Napisao/la  M. B.

U nedjelju se od 13.30 igraju dvije zaostale utakmice: Lošinj - Mune i Draga - Rab.  Borac, Cres, Lučki radnik i Lošinj na vrhu imaju 24 boda nakon što je Borac kažnjen s oduzimanjem dva boda zbog prekida na Rujevici

U nedjelju su na rasporedu dvije zaostale utakmice Prve županijske lige u kojima se rješava naslov jesenskog prvaka. Snage će od 13.30 odmjeriti Lošinj i Mune, te Draga i Rab.

Naime, u ovom trenutku Borac, Cres, Lučki radnik i Lošinj na vrhu imaju 24 boda. Borac je imao 26, ali je kažnjen s dva boda, a Lučki radnik s jednim nakon tučnjave u međusobnom ogledu na Rujevici.

Lošinj jedini od vodeće četvorke ima utakmicu manje, u nedjelju je trebao gostovati u Munama, ali s obzirom na očekivane vremenske uvjete došlo je do zamjene domaćinstva i Lošinj će tako imati prednost domaćeg terena.

Svoju priliku strpljivo čekaju nogometaši Drage koji na petom mjestu iza vodeće četvorke zaostaju samo jedan bod. Izabranici Zdravka Šimića u najgorem slučaju, ako svladaju Rab, mogu završiti na drugom mjestu. Ako Mune uspiju otkinuti koji bod na Lošinju, Draga može i do jesenskog naslova.

 

 

 

loading...