TONI FORGIĆ

Valjda će Klić sada napokon pronaći svoj mir u boćama

Subota, 30. ožujka 2024. 23:09 Napisao/la  KS

Ovu pobjedu protiv Raba posvećujemo Sandru i Divim ribami, kaže novi trener nogometaša Rječine

Toni Forgić
Toni Forgić Foto: Creative Media

Nogometaši Rječine nastavili su svoj stopostotni učinak ovoga proljeća, nakon dviju uvodnih pobjeda Dražičani su bili uspješniji i od Raba.

Protiv Raba je uspješno na klupi Rječine debitirao Toni Forgić, vratar momčadi i dopredsjednik kluba, inače trener mlađih dobnih kategorija.

- Prvo bih se zahvalio Sandru Kliću, našem dosadašnjem treneru, moram izraziti žaljenje što je otišao s klupe, ali valjda će sada  napokon pronaći svoj mir u boćama. Ovu pobjedu protiv Raba posvećujemo Sandru i Divim ribami, našim najvjernijim navijačima, bez njih ništa ne bi imalo smisla, započeo je Toni Forgić, pa se onda okrenuo dvoboju protiv Raba.

- Utakmica je bila otvorena s obje strane, moglo se okrenuti i na stranu Raba, okrenulo se na našu stranu. Moram pohvaliti dečke, pristup je bio pravi, to je najvažnije u ovoj našoj ligi. Sudačka trojka je bila  na vrhuncu, utakmica za poželjeti, dodao je Forgić.

Dražičani su u lijepoj seriji, trima uzastopnim pobjedama krenuli su prema sredini ljestvice.

- Idemo sada u Delnice, idemo utakmicu po utakmicu, opušteni smo, ne letimo. Nema razloga za neku euforiju. Moram reći da sam na klupi samo privremeno rješenje, vidim da se napravila neka euforija, ali moramo to sve smiriti. Kao trener ću dati sve od sebe, ali nisam još za igračku penziju. Naša jedina želja i misija je pokušati podignuti klub na jedan viši nivo i omogućiti našoj djeci da se razvijaju na pravi način, samo tako sve ovo ima smisla, zaključio je Forgić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.