NK LOŠINJ POČEO PRIPREME

Lider trenira u dvorani s MNK Argonaut

Srijeda, 23. siječnja 2013. 10:33 Napisao/la  SC

Želja je da se što bolje spremimo, tako da smo nešto ranije krenuli, kaže direktor Ivica Martuslović

Nogometaši Lošinja u ponedjeljak su počeli pripreme uoči nastavka sezone. Lošinjani su nešto ranije od županijske konkurencije krenuli s treninzima. Prvi pripremni dvoboj zakazan je za 2. veljače (protivnik se još traži), dok bi 6. veljače Lošinjani snage trebali odmjeriti s Krkom.

- Želja je da se što bolje spremimo, tako da smo nešto ranije krenuli. Trenutačno treniramo u dvorani, budući da želimo sačuvati teren za nastavaka sezone. Ovim putem bi željeli zahvaliti MNK Argonaut koji nam je ustupio njihove termine u dvorani. Nekih bitnijih igračkih dolazaka zasad nema, ali se nadam de će tijekom priprema i tu biti nekih promjena, objašnjava direktor NK Lošinj Ivica Martuslović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.