KRALJEVICA ODUSTALA

Prva županijska liga ostaje na 13 klubova?

Ponedjeljak, 30. srpnja 2012. 11:50 Napisao/la  I. V.

Odustajanje Kraljevice neće puno pomoći Lokomotivi i Rikard Benčiću ako županijski NS ostane dosljedan u tumačenju kriterija

Budući da je Kraljevica odustala od natjecanja jedno mjesto u Prvoj županijskoj ligi ostalo je upražnjeno. Tko će postati 14. član županijske lige?

- Nismo još dobili službeno očitovanje Kraljevice, tako da ništa ne mogu konkretno reći. Idući ponedjeljak održava se Plenum, tada ćemo vjerojatno odlučiti što ćemo učiniti, kaže povjerenik županijske lige Milan Rukavina.

Nedavno ustrojena Prva županijska liga broji 14, dvije nižerazredne prve županijske lige A i B broje po 8 klubova. Kriteriji popune "lige 14" izazvale su prijepore i oštre reakcije čelništva Lokomotive i Rikarda Benčića, koji su zbog neodgovarajućih uvjeta završili u najnižem županijskom natjecanju iako prema rezultatima spadaju u viši rang.

Po svemu sudeći, odustajanje Kraljevice neće puno pomoći Lokomotivi i Rikard Benčiću ako županijski NS ostane dosljedan u tumačenju kriterija. Oba kluba i dalje nemaju uvjete za igranje u višem županijskom rangu. Moguća je varijanta da liga ostane na 13 klubova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.