KARLO ŠNELER KAŽE

Velika je stvar za Mune biti peti

Subota, 06. prosinca 2014. 11:27 Napisao  Marko Babić

- Sigurno da godi biti prvi strijelac u ligi u kojoj ima dosta dobrih igrača, rekao je Šneler

Nogometaši Muna prvi dio Prve županijke lige okončali su na petom mjestu. Prvi poraz na domaćem terenu utakmici protiv Orijenta i pobjeda Drage značilo je da su Mune izgubile četvrtu poziciju koju su držale veći dio sezone.  Unatoč tome u klubu mogu biti zadovoljni, dobre igre ujedno su iznjedrile najboljeg strijelca lige - Karla Šnelera.

- Pa da nam je netko ponudio peto mjesto sigurno da bismo odmah svi to potpisali. Kako je tekla polusezona očekivanja su pomalo rasla. Da je bilo malo sportske sreće i iskustva mogli smo polusezonu okončati na četvrtom mjestu. Ali i peto mjesto je veliki rezultat za ekipu iz male sredine, rekao je Karlo Šneler, napadač Muna.

- Prve tri ekipe koje su odmaknule na tablici (Orijent, Lokomotiva, Cres op. a.) one su definitivno na pozicijama koje zaslužuju. Pozicije ekipa u sredini i niže će iskristalizirat će se nakon nekoliko kola u drugom dijelu sezone. Liga je jako dobra, tko dođe pogledati utakmicu može vidjeti da se igra jedan jako dopadljiv nogomet. Liga je kvalitetnija nego proteklih godina. Tu mogu početi od nas, došlo je nekoliko pojedinaca i odmah se podignula razina, ustvrdio je napadač Muna koji je u prvom dijelu postigao 11 pogodaka, jedan više od najbliže konkurencije.

- Svaka ekipa kada ima rezultat izbaci pojedinca, ovdje sam to bio ja. Puno sam trenirao i uložio dosta truda, te se nadam da ću tako  nastaviti. Sigurno da godi biti prvi strijelac u ligi u kojoj ima dosta dobrih igrača, rekao je Šneler.

- Očekivanja pomalo rastu. Stvorila se jedna pozitivna atmosfera, dobra smo klapa. Pokušat ćemo zadržati ovo mjesto gdje jesmo, a ako se pruži prilika i ostvariti nešto više. Promijenila se u i uprava i hvala i ljudima u klubu na puno truda kojega ulažu ove godine, te suigračima koji su mi pomogli da budem prvi strijelac, Hvala i navijačima, moram pohvaliti i Red Fuckerse u posljednjoj utakmici protiv Orijenta bila je odlična atmosfera. Voljeli bismo da tako bude svim utakmicama pa pozivam navijače da nas u drugom dijelu dođu podržati, zaključio je Karlo Šneler.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.