Dušan Gruevski, trener Borca: Nadam se da na Lošinju možemo čak i do pobjede!

Subota, 03. studenog 2012. 10:42 Napisao  Luka Variola

Stanje u ekipi uoči gostovanja je dobro. Pomalo se vraćamo u borbu za vrh u kojoj smo i ranije trebali biti, ali imali smo dosta izostanaka, objašnjava trener-igrač Bakrana Dušan Gruevski

Epitet derbija nedjeljnog 10. kola Prve županijske nogometne lige definitivno pripada dvoboju u Malom Lošinju u kojem vodeći Lošinj dočekuje zahuktali Borac. Bakrani na Mali Lošinj putuju na krilima sigurne domaće pobjede nad Omladincem, koja ih je ponovo vratila u borbu za vrh.

- Stanje u ekipi uoči gostovanja je dobro. Pomalo se vraćamo u borbu za vrh u kojoj smo i ranije trebali biti, ali imali smo dosta izostanaka. Zaredali smo se nekoliko dobrih rezultata i odmah je drugačija situacija. U nedjelju je na redu Lošinj, derbi protiv lidera u kojem ćemo pokušati sve napraviti da napravimo što bolji rezultat, objašnjava trener-igrač Bakrana Dušan Gruevski.

Dvije momčadi uoči nedjeljnog dvoboja dijele samo dva boda. Vodeći Lošinjani imaju 19 bodova na svojem kontu, dok su se Bakrani smjestili na petom mjestu ali s lijepim izgledima za velikim skokom u slučaju pozitivnog ishoda u nedjelju.

- Nadam se da čak možemo i iznenaditi, te da utakmicu možemo dobiti. Bit ćemo kompletni i na Lošinj idemo s ciljem ne izgubiti. Neće biti lako jer su oni dobra ekipa, ali ja se nadam da možemo odnijeti tri boda, zaključuje Gruevski.

Rapored, Prva ŽNL (14): Lovran - Cres, Omladinac - Zamet, Lošinj - Borac, Rab - Mune, Lučki radnik - Draga, OŠK Omišalj - Rječina, Goranin - Klana

Prva A ŽNL (14): Grbci 2000 - Turbina, Vihor - Rikard Benčić

Prva B ŽNL (14): Vrbovsko - Gomirje, Snježnik - Mrkopalj, Polet - Risnjak, Goranka - Željezničar