DUBRAVKO NEMET

Postoje svi uvjeti da pokušamo ostvariti kvalitetan rezultat!

Srijeda, 01. veljače 2023. 22:48 Napisao/la  KS

 Igrat ćemo opušteno, igrat ćemo isto kao što smo igrali do sada, kaže trener Lovrana nakon prvoga treninga

Dubravko Nemet
Dubravko Nemet

Nogometaši Lovrana u srijedu su krenuli s pripremama za drugi dio sezone, trener Dubravko Nemet odradio je prozivku bez novih lica, jesenski prvak ambiciozno je krenuo pripremati nastavak natjecanja.

- Bilo je dvadesetak igrača na prvom treningu, okupili smo se, krenuli, sada ćemo polako odrađivati pripreme za nastavak sezone. Možda smo malo ranije krenuli, ali želja nam je na pravi način uhvatiti ritam. Imamo nekoliko igrača koji nam se nude, vidjet ćemo hoćemo li nekoga angažirati, imamo 25 igrača i naglasak je na našim domaćim dečkima. No, vidjet ćemo kako će se situacija razvijati jer vidim da se i druge momčadi pojačavaju. Za razliku od prvog dijela sezone ostali smo bez Dominika Božičića, izgubili smo jednog kvalitetnog igrača do kraja sezone jer mora na operaciju koljena, možda će napadač malo nedostajati, ali izgurat ćemo s ovim našim mladim dečkima. Naša igra ne ovisi samo o napadačima, golove su davali svi, zato nam je rezultat takav kakav je. Nastavljamo tamo gdje smo stali, započet će Dubravko Nemet.

Nemet ima sastavljen  plan i program, Lovranci će odigrati nekolicinu utakmica, prva bi trebala biti protiv Bistrice.

- Dogovorili smo utakmicu s Bistricom, Kraljevicom, na pripreme u Lovran će nam doći dvije austrijske ekipe pa ćemo i s njima odigrati utakmice, vjerojatno ćemo igrati i s Dragom, s njima moramo dogovoriti termin, dogovaramo se i s Opatijom da na Kantridi odigramo utakmicu. Bit će dosta utakmica, u ovom pripremnom periodu ćemo dosta igrati da malo uhvatimo ritam. Krenuli smo ranije da ne bismo kasnije morali prenaglo krenuti u pripreme, jer to za igrače-amatere zna biti dosta stresno, pojašnjava Nemet.

Lovran u drugi dio sezone ulazi s liderske pozicije, Nemetova momčad ima bod više od drugoplasiranih Muna i trećeplasiranog Vrbovskoga.

- Pritisak će sigurno biti prisutan, ali nastojat ću to svesti na najmanju moguću razinu. Igrat ćemo opušteno, igrat ćemo isto kao što smo igrali do sada, jer nismo opterećeni. Dečki su odlični, trude se, rade, svi su zadovoljni, bili smo ozbiljni i rezultat je zbog toga došao. Naše je sada samo da to održimo. Do sada smo imali tri treninga tjedno, od sada ćemo imati jedan trening više, u klubu nam rade nove svlačionice, radi se sala za sastanke, imamo prostoriju za teretanu, dvije za suce, općina nas je zaista kvalitetno popratila. Povrh svega, Općina Lovran je odlučila financirati izgradnju pomoćnog igrališta, postoje svi uvjeti da pokušamo napraviti kvalitetan rezultat. Hoćemo li biti prvi, drugi ili treći sada je to teško reći. No, očekivanja su da budemo prvi, iako znamo da će to biti teško jer su se druge momčadi pojačale i jer smo sada svima motiv više. No, ne bojim se toga, kvalitetom i ozbiljnošću smo pokazali da možemo zadržati ovo što smo do sada napravili. Imamo i odlične navijače, atmosfera u klubu i oko kluba je super, prezadovoljan sam, zaključit će Dubravko Nemet.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.