ORIJENT PROMIJENIO TRENERA

Dragan Štulić smijenjen, Denis Lopac novi trener

Četvrtak, 21. kolovoza 2014. 10:50 Napisao  Patrik Mršnik

Do smjene je došlo zbog obostranog zasićenja, rekao je predsjednik Emilio Margan

Dragan Štulić više nije trener nogometaša Orijenta. Na toj je funkciji proveo proljetni dio minule sezone nasljedivši Dragana Dželaliju. Do raskida radnog odnosa na prvi pogled došlo je naglo, no predsjednik nedavno oformljenog Orijenta, Emilio Margan, kaže da u tome nema ništa neuobičajeno:

- Do smjene je došlo zbog obostranog zasićenja. Onaj tko je u klubu već neko vrijeme zna da tu nema ništa nelogično. Ne rastajemo se u teškoj situaciji s neugodnim konotacijama, naprotiv. Dragan Štulić je iznimno korektan, zahvaljujuemo mu na svemu što je učinio u najtežim vremenima kluba, kaže Margan.

Razloge njegova odlaska Margan nije komentirao. Rekao je tek da je došlo do zasićenja, činjenica je to koja na dnevnoj osnovi ne drži vodu. Pobjede u pripremnim dvobojima, kao i rekordna pobjeda od 7:0 u prvom kolu Kupa PGŽ protiv Zameta (7:0) dale su naslutiti da se na početku postojanja kluba kvalitetno radi.

Novi trener ponosa Sušaka je Denis Lopac. Bivši trener Crikvenice, Nehaja i Halubjana u novom je Orijentu prvotno bio ustoličen kao šef omladinskog pogona, da bi ga Štulićev odlazak prometnuo u šefa struke.

- Izrazio je želju  pomoći klubu na toj razini. Nismo ni tražili čovjeka izvana, išli smo se ekipirati s nekim tko je već u klubu. Nadamo se da će Lopac nastaviti istim putem, rekao je Margan. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.