Derbi na Rujevici; Lučki dočekuje Borac, treneri najavljuju otvorenu igru i nadigravanje

Subota, 17. studenog 2012. 09:38 Napisao  Marko Babić

- Respektiramo Lučki radnik, dobra su ekipa. Naš je cilj igrati svoju igru i ostvariti  što bolji rezultat, kaže Gruevski. - Borac je sigurno ekipa koja će motivirati moje igrače, tvrdi Stevanović

Prva županijska liga ulazi u završnicu jesenskog dijela, dva kola prije kraja u nedjelju (Rujevica, 14 sati) snage će odmjeriti Lučki radnik i Borac. Bakrani su uoči sezone imali ulogu favorita. Nakon nešto lošijeg otvaranja, Borac se nizom pobjeda vratio na prvo mjesto. Lošinj, kojega ove nedjelje očekuje otočki derbi s Cresom, za Bakranima zaostaje jedan bod uz utakmicu manje tako da je borba za titulu jesenskog prvaka otvorena.

Raspored
Utakmice 12. kola, nedjelja (14): Lovran - Omladinac, Lošinj - Cres, Rab - Zamet, Lučki radnik - Borac, OŠK Omišalj - Mune, Goranin - Draga.

- S obzirom da su dva kola do kraja, a Lošinj ima utakmicu manje treba pričekati. Kao što smo već rekao gledamo samo sebe, kaže Dušan Gruevski, trener Borca.

- Respektiramo Lučki radnik, dobra su ekipa. Naš je cilj igrati svoju igru i ostvariti  što bolji rezultat. Idemo se nadigravati, i mi i Lučki radnik volimo igrati i bit će zanimljivo. Nas zanima samo pobjeda, ali bit će teško. Imamo nekih problema u sastavu, Panić, Lipošćak i Tabar su ozlijeđeni, zaključio je Dušan Gruevski.

Borac je u dobroj formi, u posljednjih pet utakmica Bakrani su upisali četiri pobjede i jedan remi. S druge strane dokeri su u posljednje tri utakmice upisali dva poraza i remi. U posljednjoj utakmici neočekivano su poraženi kod Muna.

- Protiv Muna nismo očekivali poraz, ali Mune su bile bolje i zasluženo su upisale pobjedu. Ali, idemo dalje. Borac je sigurno ekipa koja će motivirati moje igrače. Dobro stoje na ljestvici i  jako su kvalitetni, ustvrdio je Predrag Stevanović, trener Lučkog radnika.

- Vjeurjem da će biti zanimljiva utakmica, teško je nešto prognozirati. Borac je dobra ekipa, ponavljam igrači će imati dobar motiv, zaključio je Predrag Stevanović.

loading...