DENIS LOPAC, TRENER ORIJENTA

Čast mi je preuzeti Orijent, iako krećemo od nule

Nedjelja, 24. kolovoza 2014. 14:06 Napisao  Patrik Mršnik

Tek smo počeli, još se ekipiramo, dovest ćemo još ponekog igrača sukladno financijskom stanju u klubu,kaže Lopac

Uvodna dva treninga s nogometašima Orijenta odradio je trener Denis Lopac, novo ime na klupi županijskog ligaša s Krimeje. Radovi na pripremi igrača za premijernu sezonu novoosnovanog kluba su u povojima, momčad se kompletira, a na ruku Orijentašima idu i vremenske (ne)prilike u Crikvenici. Izlijevanje Dubračine uzrokovalo je odgodu drugog kola Kupa PGŽ koja se igra iduće srijede. Bit će to prva Lopčeva službena utakmica.

- Čekaju nas još dva treninga, dobio sam prvi uvid u stanje ekipe i mogu reći da ne izgleda loše. Tek smo počeli, još se ekipiramo, dovest ćemo još ponekog igrača sukladno financijskom stanju u klubu. Fundamente u momčadi imamo, mislim da ćemo spremni dočekati početak nadmetanja u Prvoj županijskoj ligi, smatra Lopac.

Bio je senjski trener u Nehaju, Crikvenici i kratko u Halubjanu. Nije na klupi kluba s Viškova izdržao niti pet dana zbog razmimoilaženja stavova s upravom. U Orijentu je spreman na novi početak, a na mjesto prvog trenera došao je unutarnjim preustrojem u klubu, s mjesta šefa omladinskog pogona.

- Iako je sve ovo jedan novi početak, čast mi je bila preuzeti Orijent. Ipak je to klub s velikom tradicijom, meni je bila čast preuzeti jednu instituciju regionalnog nogometa. Nastojat ću ostvariti klupske ciljeve, vjerujem da ćemo se radovati i na kraju sezone, kaže Lopac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.