1. ŽNL: Lošinju i Borcu prijeti oduzimanje bodova zbog nastupa igrača s tri žuta kartona

Srijeda, 26. ožujka 2014. 14:56 Napisao/la  SC

Za Lošinj je u pobjedi protiv Rječine igrao Josip Jerneić, dok je za Borac protiv Cresa igra Siniša Nađ

Utakmice 16. kola Prve županijske lige Rječina - Lošinj (3:4) i Borac - Cres (1:0) nisu službeno registrirane budući da su za Lošinj i Borac nastupili igrači koji su prema službenoj evidenciji imali tri žuta kartona.

Lider Lošinj je tako slavio kod Rječine, ali je u redovima gostiju nastupio Josip Jerneić koji zbog tri javne opomene nije imao pravo nastupa. Isti slučaj dogodio se u Bakru kada je za Borac protiv Cresa nastupio Siniša Nađ koji također nije imao pravo nastupa zbog žutih kartona.

Andrej Svetec (Lučki radnik) kažnjen je sa šest utakmica zabrane nastupa zbog isključenja na utakmici protiv Raba, dok je njegov suigrač Dalibor Polan zbog isključenja kažnjen s dvije utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.