SASTANAK ŽUPANIJSKIH KLUBOVA

Premalo termina na Omladinskom igralištu

Petak, 26. listopada 2012. 12:32 Napisao/la  SC

- Nismo ništa konkretno dogovorili. Puno utakmica se igra, a termina nema dovoljno, rekao je Vladimir Pejnović, predsjednik Starog grada

Predstavnici županijskih klubova sastali su se u petak ujutro na Kantridi, a tema razgovora je bila kako sastaviti raspored korištenja Omladinskog igrališta da bi svi korisnici bili zadovoljni. Uz predstavnike županijskih klubova, tu je bio i Orijent čije mlađe uzrasne kategorije igraju na tom igralištu.

- Nismo ništa konkretno dogovorili, niti napravili raspored. Još moramo vidjeti što i kako ćemo jer puno utakmica se igra, a termina nema dovoljno. Igralište INA-e na Podmurvicama nije u upotrebi trenutno, tako da smo stisnuti na jednom igralištu. Dogovor za početak jest da će prednost imati seniorski pogoni, ustvrdio je Vladimir Pejnović, predsjednik Starog grada.

Ono što najviše brine županijske ligaše jest pitanje što će se dogoditi s INA-inim igralištem jednom kada završe radovi koje financira HNK Rijeka. Naime, u županijskim nogometnim krugovima sve se glasnije spominje da Rijeka neće ustupiti teren, barem ne u mjeri potrebnoj s obzirom na broj županijskih nogometnih klubova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.