2. ŽNL: Disciplinski sudac obustavio postupak zbog sudačkog previda

Četvrtak, 22. listopada 2020. 23:11 Napisao/la  SC
2. ŽNL: Disciplinski sudac obustavio postupak zbog sudačkog previda

Disciplinski sudac Druge ŽNL Čedomir Borčić donio je zanimljivu odluku nakon utakmice 7. kola između Mrkoplja i Vrbovskog:

Sudac utakmice u Izvješću s utakmice pod rubrikom Isključeni igrači navodi: "Deset minuta nakon završetka utakmice glavni sudac dolazi u prostoriju gdje se nalazi delegat te prijavljuje golmana domaćina Igora Nađa da je nakon utakmice na centru igrališta došao do sudaca i da je vrijeđao sudačku trojku na način da im je "je... mater svoj trojici". Sudac je bio dužan sukladno PNI za navodni prekršaj igraču pokazati crveni karton i isključiti ga odmah na "centru igrališta", što nije uradio. Stoga je bilo potrebno temeljem članka 135. stavak 2. DP HNS-a donijeti odluku:
Obustavlja se postupak.

Dakle, nikome ništa nakon što je sudac propustio kazniti igrača!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.