DRUGA ŽNL

Delegat spriječio bezočnu prevaru na utakmici

Petak, 11. listopada 2019. 09:42 Napisao/la  SC

NK Željezničar pokušao švercati dvojicu igrača

Delegat spriječio bezočnu prevaru na utakmici

Disciplinski sudac Čedomir Borčić pokrenuo je sljedeći disciplinski postupak protiv NK-a Željezničar nakon utakmice 5. kola Druge ŽNL.

Utakmica: Vrbovsko, 06. 10. 2019, Vrbovsko - Željezničar 0:0
Sukladno prijavi delegata utakmice u Zapisniku o utakmici, temeljem članka 121. Disciplinskog pravilnika, pokreće se disciplinski postupak protiv NK Željezničar. Za potrebe disciplinskog postupka niže navedene službene osobe dužne su dostaviti izjave na okolnosti navedene u prijavi delegata, posebice s navođenjem imena i prezimena sudionika događaja, i to:
Đuro Anić – delegat
Milan Kurjega – predstavnik NK Željezničar
Marijan Tkalčević – predstavnik NK Vrbovsko
Romano Čomić – sudac

Razlog za početak disciplinskog postupka je nesvakidašnji, delegat je u izvješću napisao sljedeće:

Identifikacija igrača izvršena prije početka utakmice u svlačionicama. Svi prijavljeni igrači nastupili sa valjanim liječničkim pregledom i valjanom članarinom. Pri identifikaciji igrača, uočio sam dvojicu igrača NK Željezničara u sportskoj opremi i pri pozivci su mi se javili na ime igrača koji nisu bili nazočni. Obojici igrača sam zabranio nastup i prijavljujem nadležnom organu, to jest povjereniku lige i disciplinkom sudcu, pokušaj švercanja dvojice igrača, jednog u prvoj postavi, a drugog kao pričuvnog igrača, napisao je delegat Đuro Anić.

Željezničar je na kraju u zapisniku prijavio 14 igrača, bez dvojica "švercera" koji su doputovali u Vrbovsko i odjenuli dresove pod lažnim imenima.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.