MALONOGOMETNI TURNIR JAMA

Povratak nakon tri godine, prijave do 26. lipnja

Petak, 22. lipnja 2012. 21:22 Napisao/la  M. B.

Očekujemo dobar odaziv jer je to uvijek atraktivan i popularan turnir, rekao je Tomislav Frlan

Nakon tri godine pauze na malonogometnu scenu 28. lipnja vraća se Malonogometni turnir Jama koji će se održati betonskom igralištu Jama u Čavlima. Igrat će se 5+1, kotizacija iznosi 700 kuna, a prijave se primaju do 26. lipnja. Organizator je najavio najviše 24 ekipe, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj 091 543 3335.

- Očekujemo dobar odaziv jer je to uvijek atraktivan i popularan turnir na kojem su igrali mnogi poznati igrači i nadamo se da će tako biti i ovoga puta. Tu su igrali braća Sharbini, Siniša Linić, Sandro Klić, Edo Flego, Dragan Tadić i još dosta drugih igrača. Upravo su zadnju Jamu prije tri godine organizirali Siniša Linić i Ahmad Sharbini, rekao je Tomislav Frlan, jedan od organizatora.

Na turniru se očekuje nastup najboljih ekipa koje su sudjelovale na nekoliko turnira proteklih tjedana, uključujući Geomarin&Caffe bar Arcadia koji je osvojio zadnja tri turnira (Omišjanska škatula, Hrvoje Milinović, Zagon).

- Bit će tu naravno i popratni program. Nadamo se da će ovo biti zadnja godina da se turnir igra na betonu, a da ćemo do iduće godine postaviti umjetnu travu. Želimo se zahvaliti i Općini Čavle, Željku Lambaši i Dorisu Miculiniću na pomoći, zaključio je Tomislav Frlan.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.