Crikvenica 2013: Malonogometni božićni turnir okuplja vrhunske momčadi

Srijeda, 20. studenog 2013. 12:01 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Prošle godine u šest dana održavanja turnira na tribinama Gradske sportske dvorane u Crikvenici bilo je više od 3500 gledatelja

Mali nogomet i to onaj vrhunski ponovno stiže u Gradsku sportsku dvoranu u Crikvenici. U organizaciji MNK Duga, a pod pokroviteljstvom Grada i TZ Grada Crikvenice, od 18. do 23. prosinca nadmetat će se malonogometne družine sa šire regije u sustavu 5+1. I ne samo regije, jer su veliki interes i prije službenih prijava iskazale i momčadi iz cijele države, ali i BiH i Slovenije, kao i naših prvoligaša. U okviru turnira planirane su brojne prateće manifestacije.

Uoči finalnih susreta odigrati će se dvije humanitarne utakmice između Bojne za specijalna djelovanja OSRH i uprave MUP-Rijeka, te između veterana Rijeke i Crikvenice, ali i polaznika Škole nogometa Crikvenica. Ulaznice će se naplaćivati samo posljednje večeri turnira, a sva prihod, kao i akcije iz MNK Duga idu u humanitarne svrhe, ove godine za dječji dom Izvor u Selcima.

Prošle godine u šest dana održavanja turnira na tribinama Gradske sportske dvorane u Crikvenici bilo je više od 3500 gledatelja. Kako je organizator u dogovoru sa MNK Grobnik uskladio termine ova dva dobro posjećena turnira, kako se isti ne bi poklopili, ove godine očekuje se još veći odaziv.

Nagrade na turniru su za 1. mjesto 10.000 kuna, 2. 5.000 kuna i 3. mjesto 2.000, ali su novčane nagrade predviđene i za najboljeg vratara, igrača i strijelca, uz brojne vrijedne prigodne nagrade. Kotizacija za turnir iznosi 1.000 kuna. Prijave za turnir mogu se izvršiti zaključno do 15. prosinca na info tel. 099/7201267.

Pobjednici prošlogodišnjeg turnira bili su malonogometaši MNK Geomarin Arkadia u sastavu: Nadarević, Tomić, Mataija, Uremović, Petrinović, Deranja, Krišković, Rubčić, Dunković i Lenac koji su u finalu pobijedili splitski sastav Konoba Tomić Brač PIT Gum Crikvenica 4:2, za koje su igrali Caktaš, Andrijašević, Rožić...

Organizatori iz MNK Duga za sada raspolažu sa preliminarnim prijavama atraktivnih sastava: Portić, PIT Gum, MNK Tribalj, Nacional, Lovački rog, Konoba Portić, TNT Mateo, Geo Marin, MNK Jadranovo, Slovenija - Čarli, Nautica, MNK Kastav, Školjka, MNK Grobnik, NK Turbina, MNK Punat, Saler Team, Abracadabra, MNK Dobrinj, Sv. Juraj Kras, Franko i prijatelji, MNK Njivice, Toledo Pula, MNK Gornji Kraj, MNK Duga I i II...

    

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.