HUMANITARNA UTAKMICA

Zvonimir Boban branio za Humane zvijezde

Srijeda, 29. svibnja 2013. 21:45 Napisao/la  SC

 Rijeka - Humane zvijezde 1:4. Osim Bobana nastupili su Šokota,  Soldo, Jeličić, Jurić, Bule...

Malonogometne momčadi Rijeke i Humanih zvijezda odigrali su u Dvorani mladosti humanitarnu utakmicu za sportaše s najvećim stupnjem psihofizičkih poteškoća. Pozivu se odazvao i slavni Zvonimir Boban, koji je na Trsat došao zajedno sa suprugom Leonardom. Boban nije igrao zbog ozljede, ali je ipak odlučio dati simbolični igrački doprinos. Stajao je pred vratima Humanih zvijezda prvih pet minuta utakmice i onda izašao.

 

Osim Bobana za Humane zvijezde nastupili suTomo Šokota, Zvonimir Soldo, Joško Jeličić, Goran Jurić, Nino Bule, Predrag Jurić i drugi, dok su za Rijeku igrali Mladen Mladenović, Elvis Brajković, Dragan Tadić, Danijel Šarić, Stojan Belaić, Tihomir Gibičar, Vjeko Miletić, Mladen Vučetić  i Damir Domijan.

 

Rezultat je bio u drugom planu, za arhivu ostaje zabilježeno da su Humane zvijezde pobijedile rezultatom 4:1.

Fotogalerija: Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.