PH U MALOM NOGOMETU

OŠ Gornja Vežica izborila završnicu bez poraza

Petak, 12. travnja 2013. 13:33 Napisao/la  SC

Učenici OŠ Gornja Vežica završnicu su izborili osvojivši prvo mjesto na međužupanijskom turniru gdje su u finalu pobijedili OŠ Duga Resa 9:1

Osnovna škola Gornja Vežica plasirala se za državno natjecanje u malom nogometu za osnovne škole. Natjecanje će se održati od 28.do 30. travnja.  Na državno se natjecanje plasiralo šest osnovnih škola, od ukupno 851 koliko se natjecalo.

Učenici Osnovne škole Gornja Vežica osvojili su 1. mjesto u gradu, zatim prvo mjesto u županiji i pobijedili su na međužupanijskom turniru koji se održao 9. travnja Gospiću.

U Gospiću su nastupili pobjednici Istarske, Ličko-senjske,Karlovačke i Primorsko-goranske županije.  Riječani su u polufinalu pobijedili Istarsku županiju (OŠ Višnjan) s 3:1 i u finalu porazili  predstavnike Karlovačke županije (OŠ Duga Resa) s 9:1.

Shodno rezultatima koje su ostvarili riječki nogometaši, očekivanja na državnoj razini su velika, a važno je napomenuti da od početne gradske razine pa sve do državne nisu izgubili niti jednu utakmicu. Nogometnu ekipu OŠ Gornja Vežica čine: Viktor Svetić,Tonko Isakov,Bruno Jurišić,Toni Mioč, Matej  Šantek,Roko Crnjak,Lario Lesica,Renato Valković,Matija Mitrović,Matija Ivanović, Luka Savić, Nino Orman i Paolo Lekić te voditelj prof. Predrag Matić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.