OMIŠJANSKA ŠKATULA

Ekipa Geomarin&Caffe bar Arcadia pobjednik

Nedjelja, 10. lipnja 2012. 16:05 Napisao/la  SC

Finale: Geomarin & Caffe bar Arcadia - Marcomatic Potpićan 7:6-penali (1:1)

Nogometaši Geomarin & Caffe bar Arcadia pobjednici su Omišjanske škatule nakon što su u finalu nakon boljeg izvođenja penala svladali Marcomatic Potpićan. Utakmica je završila 1:1, a Geomarin je slavio na penale 7:6. U utakmici za treće mjesto Marcomatic II svladao je Novo naselje 3:2 nakon penala (1:1).

U subotu je dan započeo jednom zaostalom utakmicom osmine finala u kojoj je Novo naselje svladao Dinocop 2:1. Uslijedila su zatim uzbudljiva četvrtfinala, Geomarin & Caffe bar Arcadia svladao je Argonaute, utakmica je završila 0:0, Geomarin slavio je 3:1 nakon penala. Izvođenjem najstrožih kazni odlučene su još dvije utakmice četvrtfinala, Marcomatic Potpićan svladao je Acapulco 3:2 (1:1), dok je Pizzeria Ruža bila bolja od Novog nasljea 3:1 (2:2). Marcomatic II pak izbacio je TNT Pizzeriu Matteo s 1:0.

U polufinalu Geomarin je svladao Novo naselje 5:1, a Marcomatic Potpićan bio je uspješniji od Marcomatica II 3:2.

Najboljim igračem turnira proglašen je Marijan Tomić iz ekipe Geomarin & Caffe bar Arcadia.

- Sve svemu bilo je odlično, uz dobar odaziv. Igrao se dobar nogomet, bilo je puno ljudi, vrijeme nas je poslužilo većinu vremena. Pozitivne su reakcije sa svih strana, rekao je Dean Tolić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.