Deseto izdanje Dvoranskog prvenstva moglo bi se održati u novom terminu

Nedjelja, 05. prosinca 2021. 14:05 Napisao/la  I. V.

Na zadnjem prvenstvu od ukupno 252 ekipa, čak 212 ekipa natjecalo se u mlađeuzrasnim kategorijama

Deseto izdanje Dvoranskog prvenstva  moglo bi se održati u novom terminu

Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke neće se održati ove godine, ali postoji realna mogućnost da se održi početkom iduće godine!

Najmasovnije natjecanje u Gradu Rijeci prošle godine otkazano je zbog pandemije koronavirusa, ove godine trebalo je proslaviti jubilej.

Deseto izdanje neće se održati u tradicionalnom terminu krajem prosinca budući da se organizator i vlasnik Dvorane mladosti, NK Lokomotiva i Grad Rijeka, nisu uspjeli dogovoriti oko termina.

To ne znači da se neće dogovoriti oko novog termina koji bi svima mogao odgovarati.

Postoji mogućnost da se deseto dvoransko prvenstvo održi u siječnju iduće godine, točnije, u četirima tjednima tijekom siječnja i veljače.

Budući da je prvenstvo zadnjih godina postalo podređeno natjecanjima u mlađim uzrastima, nema razloga da odaziv najmlađih sudionika ne bude u siječnju isti kao što bi bio u prosincu.

Na zadnjem prvenstvu od ukupno 252 ekipa, čak 212 ekipa natjecalo se u mlađeuzrasnim kategorijama.

Zanimanje za turnir zadnjih je godina naočigled raslo, organizator je uoči devetoga izdanja morao ograničiti broj ekipa, Grad Rijeka postao je prepoznatljiv u Hrvatskoj prema jedinstvenom dvoranskom prvenstvu na kojemu je sudjelovalo oko 2500 natjecatelja u rasponu od morčića do veterana,..

U siječnju bi jedino seniorski turnir eventualno ostao prikraćen za sudjelovanje najboljih igrača, jer većina klubova počinju pripreme za nastavak sezone.