Igrači Orijenta odigrali međusobnu utakmicu, Džemal Ibishi ostvario hat-trick

Subota, 14. siječnja 2023. 13:06 Napisao  I. V.

Dvije momčadi Orijenta na novoj umjetnoj travi na Podmurvicama međusobno igrale dvaput po dvadesetak minuta

Džemal Ibiši
Džemal Ibiši

Nogometaši Orijenta međusobno su odigrali prvu pripremnu utakmicu ove godine.

Trener Fausto Buducin složio je dvije podjednake momčadi, koje su po lijepom vremenu na novoj umjetnoj travi na Podmurvicama međusobno igrale dvaput po dvadesetak minuta.

Lijepi dan najbolje je iskoristio Džemal Ibishi, koji je postigao je sva tri pogotka za momčad koja je igrala u markirkama (3:1) protiv momčadi u crvenim dresovima.

Strijelac za crvene bio je Faal, mladi ganski napadač iskoristio je Senčarovu pogrešku da postigne prvi pogodak na probi.

Priliku su dobili svi igrači, Budicin je prvi put u igri vidio igrače na probi (Lohan, Wan Wey, Mohorić, Hodžić, Faal) koji će početkom idućega tjedna saznati hoće li produžiti boravak na Krimeji.

Šansi je bilo na objema stranama, četiri puta lopta je udarila u okvir vratiju, vratari su obranili nekoliko težih udaraca...

Od standardnih igrača nedostajala su dvojica najiskusnijih (Tadejević, Švrljuga), obojica se priključuju idućeg tjedna.

CRVENI: Mohorović, Macolić, Jukičić, Mohorić, Travaglia, Mohorovičić, Črnko, Lohan, Zrilić, Monjac, Faal (Hodžić)

BIJELI: Macan, Braut, Mulac, Senčar, Wan Wey, Fatić, Ivančić, Šarković, Dujmović, Dukađin, Ibishi

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.