Honved na službenoj stranici objavio posjetu bivšega igrača

Nedjelja, 15. siječnja 2023. 23:00 Napisao/la  SC
Tonći Kukoč
Tonći Kukoč

FC Honved objavio je na svojoj stranici sljedeću obavijest:

U Rijeci je bio i naš bivši igrač Tonći Kukoč

Mogli smo zahvaliti dragom prijatelju kojega dugo nismo vidjeli u petak na (prvoj) pripremnoj utakmici između Rijeke i budimpeštanskog Honvéda, jer je Tonći Kukoč utakmicu koja je završila nedolučenim rezultatom gledao kraj terena.

Hrvatski branič u Honvedu je proveo dvije i pol godine, bio je član momčadi koja je osvojila Kup 2020. godine, upisao je 3 pogotka i 17 asistencija u 76 utakmica, među kojima ima nekoliko nezaboravnih, a postao je i jedan od miljenika navijača igrajući svim srcem.

- Radosno se sjećam vremena provedenog u Honvédu, srce mi i sada jače kuca, prisjetio sam se lijepih uspomena, kojih sam skupio, rekao je Tonći Kukoč, koji trenutn igra za momčad NK-a Opatija.

- Želim ekipi sve najbolje u proljetnom dijelu sezone, navijam za dečke. Ekipu čeka 17 važnih utakmica, prema mojem viđenju 17 finala. Nije uvijek bitna samo kvaliteta, treba imati karakter i zajedništvo i ne treba se bojati, dovoljna je i sama pomisao na lava na dresu da dobiješ snagu. Važno je da na svakom treningu i utakmici treba dobro pripremiti, a onda se klub može izvući iz teške situacije. Sve najbolje, sretno Honvédu!

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.