Dobro jutro, Hrvatska: Ekipa HTV-a posjetila Ljetni nogometni kamp u Ravnoj Gori

Utorak, 24. lipnja 2014. 11:27 Napisao/la  SC

U utorak ujutro polaznici kampa i njihovi treneri izašli su na teren ranije nego obično zbog potrebe izravnog javljanja u emisiju Dobro jutro, Hrvatska

Ljetni nogometni kamp privukao je pažnju nacionalne televizije. U utorak ujutro polaznici kampa i njihovi treneri izašli su na teren ranije nego obično zbog potrebe izravnog javljanja u emisiju Dobro jutro, Hrvatska. Ekipa HTV-a predvođena novinarkom Elvirom Dizdarević planirala je kratke razgovore s voditeljom škole Antom Jakovljevićem, trenerom Dinama Markom Mlinarićem i polaznicima akademije, ali je planove poremetila viša sila.

Izravno javljanje zbog tehničkih poteškoća prekinuto nakon dvije minute, gledatelji nacionalne televizije imali su prilike čuti samo uvodne riječi Ante Jakovljevića. Nogometni cinici  odmah su primjetili da je Jakovljević ionako bio više vremena u izravnom prijenosu nego Luka Modrić tijekom utakmice protiv Meksika. Ostali sugovornici ipak su rekli što su mislili, ekipa HTV-a snimila je kratku reportažu za regionalnu emisiju.

Ljetni kamp u Ravnoj Gori organizala je Škola nogometa Gorski kotar pod pokroviteljstvom Dinama. Klinci i nekoliko klinceza uče nogometne vještine od provjerenih stručnjaka predvođenih Markom Mlinarićem i Robertom Rubčićem. Djeca borave u hotelu Breza i svakodnevno uživaju u čarima Gorskog kotara i cjelodnevnom programu. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.