NK Mladost Ždralovi službeno se oprostio od budućega igrača Opatije

Utorak, 09. siječnja 2024. 09:16 Napisao  I. V.

U nižim ligama ostalo je po starom, rekreativci u zadnjim  ligama ne mogu nigdje otići ako klub ne želi ispostaviti ispisnicu

NK Mladost Ždralovi službeno se oprostio od budućega igrača Opatije

David Žabec priključio se igračima Opatija kao igrač Mladosti Ždralovi, 27-godišnji napadač još uvijek je prema COMET-u igrač trećeligaša iz Ždralova.

Budući da se klub iz Ždralova još 21. prosinca na svojoj službenoj stranici oprostio od Žabeca, očito je da igrač prema klubu nema nikakvih obveza.

Žabec nije pod ugovorom s Mladosti, prema novom pravilniku igrači prve, druge i treće lige ispisnice mogu dobiti u zimskom prijelaznom roku ako nisu pod ugovorima.

U nižim ligama ostalo je po starom, što znači da rekreativci u zadnjim županijskim ligama još uvijek u zimskom prijelaznom roku ne mogu nigdje otići ako klub ne želi ispostaviti ispisnicu.

Primjerice, Gabrijel Golja htio bi se ove zime iz Pomorca 1921 vratiti u matični Rudar što neće moći učiniti ako kostrenski klub ne pristane izdati ispisnicu.

Žabec nije došao na prvi trening Opatije u ponedjeljak ujutro zbog toga što je trebao riješiti obveze prema glavnom sponzoru Mladosti, inače poznatom proizvođaču namještaja sa sjedištem u Bjelovaru.

Igrač Opatije u COMET-u postat će automatizmom tijekom prijelaznog roka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.